Met wie werkten we samen?

De afgelopen jaren werkte Het Muziektheater Collectief met een grote groep multidisciplinaire kunstenaars. Regisseur Lise-Lott Kok, decorontwerper Francy van den Heuvel en productieleider Janine Slijkhuis maakten tot 2011 deel uit van de vaste kern van Het Muziektheater Collectief en werkten mee aan Appels BV, Vlieg!, Meneertje Brul en Halewijn. Componist Rijndert van Woudenberg schreef de muziek voor Vlieg! en Halewijn. Gitarist Guido Schaake speelde in Vlieg! en Meneertje Brul, en componeerde voor die laatste voorstelling ook de muziek.
Dramaturge Annemarie Wenzel ondersteunde ons bij Appels BV, Vlieg! en Meneertje Brul, dramaturge Willemijn Barelds deed dat voor Halewijn.
Theatermaker/acteur Sybrand van der Werf speelde de titelrol (en vele instrumenten) in Halewijn.
Posters werden ontworpen door Sara van Gelder (Vlieg!) en Suus van den Akker (Halewijn en Meneertje Brul). Suus van den Akker ontwierp ook de poppen voor Meneertje Brul.
Kostuum- en decorontwerpster Geertje Masselink zorgde voor kleding en decorhulp bij Halewijn.
Voor alle voorstellingen ontwierp Diederik Ruules het licht en geluid.
Technisch werden we de afgelopen bijgestaan door technici Richard Bolhuis, Gibson Houwer, Mano Soekha, Dieuwke LeFeber en momenteel Guido Hagen.
Onze voorstellingen werden tot 2012 verkocht via Steen Impresariaat.
In 2011 verwelkomden we regisseur Rosa Peters, en accordeonist/toetsenist Rob Stoop, die Nynka bijstaan bij het ontwikkelen van haar nieuwe plannen.

 
 
Het Muziektheatercollectief